Fuksi-art werkt graag in opdracht. Wanneer u een opdracht geeft, wordt er in overleg, vooraf een prijs bepaalt. U betaalt en koopt pas wanneer u tevreden bent. Het is altijd leuk om een persoonlijk op maat gemaakt cadeau aan iemand te geven, de mogelijheden zijn enorm ! Ook urn versiering of graf beelden behoort tot de mogelijkheden . Heeft u zelf ideeen? ook dan bent u welkom en kunnen wij uw idee bespreken en uitvoeren.. Wilt u iets laten maken ? U kunt altijd een vrijblijvende offerte opvragen, via de mail fuksi-art@hotmail.com Hieronder ziet u een aantal van mijn opdrachten.  
Buddah op hout. De opdrachtgever wilde deze buddah op hout in 3 d.
Schilderij met krantenknipsels In dit geval wilde de opdrachtgever een vw bus op houten panneel met eigen kenteken.
Schilderij met kranteknipsel en ijzeren lijst. Een verjaardags cadeautje voor 2 jarige samen, allebei gek op hun eigen Austin Healy
Wijze uil gemaakt voor een wijze man.
Lodewijck oorspronkelijk gemaakt in opdracht van de eigenaar van Lodewijck. Uiteindelijk is hij in Australie terecht gekomen, niet bij de eigenaar van Lodewijck.
Blauwe Bobb versie 2 Nadat net voor zijn neus de  Blauwe Bobb werd verkocht, besloot deze opdrachtgever dat hij er  ook 1 wilde. Natuurlijk zijn er geen 2 hetzelfde,  het is tenslotte handwerk.
 Fuksi-Art 2017 Fuksi-Art
Henthe Jaren geleden wilde deze opdrachtgever zijn a.s. vrouw verrassen met een schilderij. Zij was heel erg gek op een clown en deze moest hun trouwringen dragen.
Fuksi-  Art Home Te koop Opdrachten Archief
opdrachten
40 jarig jubileum Deze is gemaakt voor een stel wat 40 jaar getrouwd is. De stang is ongeveer 1.20 hoog.